News

Is ezelinnenmelk goed voor je huid?

Ezelinnenmelk bevat vier keer zoveel vitamine C als koemelk. Het is dus geen geheim dat ezelinnenmelk een krachtpatser is van voedingsstoffen voor zowel de huid als het lichaam.

HOOFDZAKEN

  • Cleopatra, werd beschouwd als een grote schoonheid, om haar huid te behouden, nam ze haar dagelijkse bad in ezelinnenmelk
  • Ezelinnenmelk staat bekend als een “natuurlijk jeugdelixer” en zit boordevol antioxidanten en voedingsstoffen
  • Als ezelinnenmelk consequent wordt gebruikt, werkt het als een geweldige reiniger en helpt het de huid gezond, gehydrateerd en zacht te houden

Nieuw-Delhi: Cleopatra, die als een grote schoonheid werd beschouwd, nam om haar huid te behouden haar dagelijks een bad in ezelinnenmelk. Bovendien heeft Hippocrates, de vader van de geneeskunde, ezelinnenmelk voorgeschreven voor verschillende ziekten, waaronder koorts, wonden, enz. Om aan deze voordelen toe te voegen, bevat ezelinnenmelk vier keer zoveel vitamine C als koemelk. Het is dus geen geheim dat ezelinnenmelk een krachtpatser is van voedingsstoffen voor zowel de huid als het lichaam.

  1. Gebruikt voor anti-aging en genezing: De melk bevat essentiële vetzuren die werken als krachtige anti-aging en helende eigenschappen. Deze vetzuren vervagen de rimpels op de huid en helpen de beschadigde huid te regenereren. Bovendien bevat ezelinnenmelk ook antibacteriële eigenschappen die effectief zijn bij het genezen van huidirritatie en roodheid.
  2. Antioxidant en voedingsrijk: Ezelinnenmelk staat bekend als een “natuurlijk jeugdelixer” en zit boordevol antioxidanten en voedingsstoffen. Het bevat vitamine E, aminozuren, vitamine A, B1, B6, C, E, Omega 3 en 6. Deze eigenschappen samen maken het een rijk ingrediënt als het gaat om huidbehandeling. Bovendien is vitamine D een ander belangrijk ingrediënt voor de menselijke huid, en de primaire bron om het te krijgen is door blootstelling aan UV. Tegelijkertijd laat te veel daarvan een nadelig effect op de huid achter. Dit is het moment waarop ezelinnenmelk een geweldige vervanging is omdat het van nature vitamine D bevat. Al met al, als deze melk vaak wordt aangebracht, geeft het een stralend effect terwijl de huid er helderder uitziet.
  3. Vochtinbrengende crème en wasverzachter: Het is inmiddels een bekend feit dat deze melk werkt als een krachtige vochtinbrengende crème voor de huid. Bovendien, als ezelinnenmelk consequent wordt gebruikt, werkt het als een geweldige reiniger en helpt het de huid gezond, gehydrateerd en zacht te houden.

Daarom wordt ezelinnenmelk met zijn helende, voedende en verjongende eigenschappen voor de huid snel een belangrijk ingrediënt voor huidverzorging. Dit drijft ook verschillende toonaangevende spelers aan om producten voor persoonlijke verzorging uit te rollen, zoals zeep, room, enz. die zijn vervaardigd met ezelinnenmelk.

Bovendien breidt de wereldwijde markt voor ezelmelk zich snel uit, met een marktwaarde die naar verwachting in 2027 $ 68.139,0 duizend zal bereiken, met een CAGR van 9,4 procent tussen 2021 en 2027. En het toenemende gebruik van ezelinnenmelk als ingrediënt in cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten zal de komende jaren aanzienlijk bijdragen aan de groei van deze markt.