Featured

De 6 beste sites voor inspiratie voor thuis

Huisdecoratie kan lastig zijn, dus hier zijn zes van de beste websites om je huisinspiratie te geven en je te helpen.

Je huis inrichten is spannend, maar het kan ook moeilijk zijn. Het vinden van de juiste look, het plannen van dingen en zelfs het vinden van de juiste producten, kan het allemaal snel frustrerend maken. Maar er zijn zoveel bronnen online die je hierbij kunnen helpen.

Dus, hier zijn zes van de beste sites voor het vinden van inspiratie voor huisdecoratie en doe-het-zelfideeën.

1. Decoratie8

Decor8 biedt een aantal verschillende manieren om inspiratie op te doen voor je huis. Je kunt artikelen lezen over nieuwe huishoudelijke artikelen, ontwerpers en stijlen, en luisteren naar de Hello Holly-podcast, waar je meer te weten kunt komen over decorideeën, ontwerptrends en meer.

Je krijgt dus niet alleen wat inspiratie voor je interieur, maar je leert ook over interieurontwerp. Er zijn ook een aantal geweldige blogberichten om uit te kiezen. U kunt lezen over specifieke designspots, appartementontwerpen en zelfs de voordelen van vloerkleden.

Decor8 heeft ook een sectie voor handgemaakte en DIY-stukken, evenals een sectie voor specifieke ontwerpers en stukken. Het zal u niet ontbreken aan inhoud voor interieurontwerp om uit te kiezen.

2. Pinterest

Als je voor bijna alles creatieve brandstof nodig hebt, is Pinterest een onschatbare bron van ideeën en inspiratie. Met Pinterest typ je eenvoudig wat je zoekt in de zoekbalk, zoals ‘huisinspiratie’ of ‘badkamer-doe-het-zelf-ideeën’, en je kunt duizenden foto’s van over de hele wereld bekijken.

Bovendien kun je een account aanmaken op Pinterest en je favoriete foto’s of pins opslaan, zodat je ze gemakkelijk weer kunt openen wanneer je maar wilt.

U kunt ook specifieke pagina’s volgen als u de inhoud die ze uploaden leuk vindt, en uw startpagina aanpassen aan uw smaak en voorkeuren. Het werkt op dezelfde manier als Instagram of Facebook, in die zin dat je steeds meer zult zien van waar je mee bezig bent.

Bovendien kun je je eigen inhoud uploaden naar Pinterest als je creaties hebt die je aan iedereen wilt laten zien! Je kunt ook pins die je leuk vindt naar je vrienden sturen om je stijl te delen. Het is waarschijnlijk de beste sociale-mediasite die je kunt vinden op het gebied van creativiteit en inspiratie!

3. Ontwerp Melk

Design Milk is een geweldige samensmelting van nieuws, ideeën, producten en meer, allemaal gecentreerd rond interieurontwerp en architectuur. Je kunt er boeiende artikelen lezen over doe-het-zelf meubels, kaarsen, ontwerpers, specifieke producten en nog veel meer.

Veel van de artikelen bevatten prachtige huizen en appartementen, waar je veel inspiratie uit kunt halen. Bovendien heeft Design Milk secties die zijn gericht op kunst in huis, accessoires voor huisdieren en zelfs thuistechnologie.

Ook lees je over de beste geuren voor in huis, zodat er geen einde komt aan voor welke elementen van je huis je inspiratie kunt opdoen.

Design Milk heeft ook een eigen winkel, waar u prachtige producten kunt vinden voor uw eenvoudige woning, of gewoon op zoek kunt gaan naar ideeën. Hier vind je keukengerei, meubels, buitenaccessoires en meer. Ze verkopen zelfs puzzels!

4. Dit oude huis

Dit Oude Huis biedt niet alleen wooninspiratie, maar ook advies voor de spullen die je al hebt. U kunt op This Old House een heleboel ideeën voor huisverbetering vinden, vermeld door AZ, die u kunnen helpen uw huis zelf op te fleuren. Wie heeft er een gloednieuwe kast nodig als je je bestaande een make-over kunt geven?

Dit oude huis heeft ook een aantal geweldige doe-het-zelfideeën, zoals doe-het-zelf kruidenrekken, ontbijtrepen, badkamerkasten en meer. Het is tenslotte veel meer de moeite waard om het zelf te bouwen dan om het te kopen.

Je kunt ook geweldige productaanbevelingen vinden op This Old House als je problemen hebt met het nemen van een beslissing. Vind aanbevelingen over toiletten, douches, koelkasten en andere belangrijke huisbenodigdheden.

Als je een fervent tuinier bent, vergeet dan niet om ook een kijkje te nemen in het gedeelte over tuinieren van de site, waar je goede adviezen en ideeën kunt vinden om je groene plek gelukkig en gezond te houden.

HomeTalk is een geweldige bron voor doe-het-zelfideeën. Als u op zoek bent naar een specifiek DIY-idee, typt u gewoon wat u zoekt in de zoekbalk op de startpagina. Als u echter eens rond wilt kijken, vindt u veel nuttige inhoud voor u en uw huis.

HomeTalk biedt tips en advies voor het schilderen van elke kamer in uw huis, evenals de buitenkant. Bovendien heeft het een aantal nuttige bronnen om te leren hoe u huisraad, infrastructuur, opslag en meer kunt bouwen.

Als je je bijzonder creatief voelt, kun je ook de sectie voor kunst en handwerk van de site bekijken. Hier vindt u hulpmiddelen voor het maken van uw eigen decoratieve borden, terraria, centerpieces, feestelijke geschenken en meer. Je kunt zelfs leren hoe je je eigen speelgoed voor huisdieren kunt maken, zodat je pelsbaby’s er ook mee aan de slag kunnen!

6. Elle Decor

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van Elle Magazine. Welnu, Elle heeft ook een eigen interieurwebsite, waar je advies en ideeën voor je huis kunt vinden. Vind tips voor het organiseren van je kast, hang foto’s veilig aan de muur en vind een heleboel geweldige inspiratie voor elke kamer in je huis.

Elle Decor is echt geschikt voor elk type huiseigenaar, of je nu in een groot huis woont of een gezellig appartement. U kunt bladeren door ontwerpideeën voor kleine slaapkamers en badkamers, of kijken welke planten beter zijn voor kamers met weinig licht. Er is echt geen einde aan de inspiratie die je hier kunt vinden!

Maar bij Elle Decor draait het niet alleen om ontwerpideeën. Je kunt ook lezen over de ontwerpgeschiedenis, hoe beroemdheden hun huizen stylen en meer. U kunt dus het een en ander leren tijdens het plannen van uw huis.