National

Dingen die u moet weten voordat u hairextensions krijgt

Vraag je je af hoe je je hairextensions er geweldig uit kunt laten zien? Wil je het meeste uit je gloednieuwe kapsel halen en er toch natuurlijk uitzien? Bij het overwegen van hairextensions voor je look, moeten de voor- en nadelen correct worden afgewogen. Dit zal ervoor zorgen dat je haar er geweldig uit gaat zien.

Klopt het dat extensions je haar kunnen beschadigen?

Er zijn er die beweren dat alle extensions schadelijk zijn voor je haar, maar dat is gewoon niet waar. De schade varieert sterk, afhankelijk van hoe de extensions zijn bevestigd. Daarom kan het op de ene manier bevestigen van haar minder schadelijk zijn dan het op een andere manier inbrengen. Sommige andere factoren, zoals haarextensietypes en kwaliteit, zijn ook belangrijk bij het krijgen van extensions voor je haar. Dus de belangrijkste dingen zijn de voor- en nadelen, die u moet weten voordat u deze haarbehandeling krijgt? Dit artikel bespreekt de voor- en nadelen van het toevoegen van haarextensies aan je haar, maar laten we eerst eens kijken naar de soorten haarextensies.

Soorten haarextensies

Bijna alle fabrikanten bieden zowel extensions van menselijk haar als extensions van synthetisch haar aan. Het verdient de voorkeur om voorzichtig te zijn wanneer u human hair extensions in bulk koopt, vooral als het er veel zijn. Extensions van menselijk haar zijn het meest veeleisende en dure type. Deze zijn gemaakt met natuurlijk mensenhaar. Je kunt ze hetzelfde verven of stylen als je eigen haar. Het andere type is synthetisch haar dat goedkoper is, en je kunt het niet stylen of verven. Als je natuurlijk haar wilt hebben, dan is de human hair extensions geschikt voor jou.

Voordelen van hairextensions

 • Als je er ooit van gedroomd hebt om het haar te hebben dat je wilde, nu kun je het hebben; je hoeft je haar niet te laten groeien. U kunt de lengte met behulp van extensions zo lang verlengen als u wilt.
 • Het is mogelijk om dikker haar in uw kruingebied te hebben zonder een operatie te ondergaan, waardoor pijn, stress en bloedverlies worden geëlimineerd.
 • Met human hair extensions kun je je haar in elke gewenste kleur verven zonder het te beschadigen.
 • Als je haar kort is en niet snel genoeg groeit, heb je hairextensions nodig om je lengte terug te krijgen en het dikker en glanzender te maken.
 • Krijg highlights voor je haar zonder chemicaliën door lichtere extensions te gebruiken.
 • Je kunt kale plekken bedekken met een paar technieken voor extensions en je zelfverzekerder voelt.
 • Met extensions kunnen gespleten punten worden bedekt en vermengd met je eigen haar.
 • Bij hairextensions vind je een aantal mogelijkheden. U kunt om het even welke stijl of kleur kiezen.
 • Als je een evenement met korter haar wilt bijwonen, kun je extensions ook verwijderen door naar je dichtstbijzijnde haar te gaan salons.

Nadeel van extensies

 • Het aanbrengen van extensions kost tijd en geld. Voor een frisse look moeten de extensions na een paar weken nieuwe groei opnieuw worden gedaan, dus wees voorbereid.
 • Ze zijn niet voor iedereen geschikt. In zeldzame gevallen kan iemands haar is te zwak geweest om de extensies vast te houden, net als bij elke andere vorm van service. Een persoon kan deze aandoening ervaren als een bijwerking van medicijnen of als gevolg van een verandering in zijn of haar gezondheid.
 • Als het niet op de juiste manier wordt verwijderd, kan het breuk veroorzaken. We moeten extra voorzichtig zijn bij het verwijderen van extensies zoals we doen bij het installeren ervan. Het verkeerd installeren of verwijderen van extensions kan leiden tot verlies van natuurlijk haar. Je haar is mogelijk beschadigd onder een weefsel door verkeerd wassen/drogen.
 • Met een full weave kun je je hoofdhuid niet goed drogen. Je kunt een jeukende en droge hoofdhuid krijgen als je veel stylingproducten op je hoofd gebruikt.
 • Als je extensions gemaakt zijn van synthetisch materiaal, dan zou je ze niet kunnen stylen omdat ze kunnen smelten, en ook zou je de kleur van je haar niet kunnen veranderen.